HTML

Műszaki ellenőrzés, vezetés, energiatanúsítás

Egy blog az épületek energiatanúsításáról, műszaki ellenőrzésről - műszaki vezetésről, projektmenedzsmentről.

Friss topikok

Amit a gipszkartonozásról tudni kell

2010.03.26. 07:23 MűszakiEllenőr

A gipszkarton jelenleg talán az egyik leggyakrabban használhat építészeti alapanyag - legalábbis bizonyos esetekben a leginkább kézenfekvő megoldást a gipszkartonozás nyújtja.

A segítségével viszonylag hamar elkészíthetünk álmennyezeteket, térelhatároló falakat anélkül, hogy végzetes és hosszan tartó felfordulást okoznánk ezzel a lakásban.

Térelválasztóként jól használható például egy kisebb lakás esetén mondjuk akkor, ha nem akarunk téglafalakat felhúzni, viszont felcseperedő gyermekeink már igényelnek némi magánszférát.

Gipszkartonozás látványterve

Természetesen jól használható pl. akár egy fürdőszobában és konyhában is, viszont arra mindig oda kell figyelni, hogy jól szigetelt, és jól szellőző helyiség legyen, ellenkező esetben a gipszkarton állaga könnyen "megromlik".

További hasznos tudnivalókért látogassa meg weboldalunkat, azon belül is a gipszkartonozásról szóló tudnivalókat bemutató aloldalt!

Szólj hozzá!

Címkék: lakásfelújítás gipszkartonozás

A bejegyzés trackback címe:

https://muszaki-ellenor.blog.hu/api/trackback/id/tr381869549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása