HTML

Műszaki ellenőrzés, vezetés, energiatanúsítás

Egy blog az épületek energiatanúsításáról, műszaki ellenőrzésről - műszaki vezetésről, projektmenedzsmentről.

Friss topikok

Generálkivitelezés képekben: újabb referenciák az oldalon

2010.03.26. 07:05 MűszakiEllenőr

Bővült a weboldalon a megtekinthető generálkivitelezési referenciáink száma, képekkel illusztrálva  látható jónéhány munkánk. Véleményem szerint ebben a szakmában (igaz, melyikben nem) kifejezetten fontos a referenciamunkák bemutatása - mindezek nélkül jóval kevesebbet ér az egész.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy mind az épület-felújítás, mind pedig a generálkivitelezés területéről, valamint az épület- és lakásfelújításhoz tartozó részmunkák, például a gipszkartonozás területéről is bemutatunk egy-egy épületet a generálkivitelezési munka előtti, és utáni állapotban is.

A képek közül egy-egy fel fog bukkanni a blogban is, jelen bejegyzésben egy kővágóörsi borospince látható elkészült állapotban, a képre kattintva pedig a generálkivitelezési munka menetét röviden bemutató vonatkozó oldalunk nyílik meg.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: generálkivitelezés épület felújítás

A bejegyzés trackback címe:

https://muszaki-ellenor.blog.hu/api/trackback/id/tr71869532

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gipszkartonozási tippek és tudnivalók 2010.03.26. 07:27:44

A blogbejegyzés tárgya a méltán népszerű gipszkartonozás, pontosabban a gipszkartonozással kapcsolatos általános tudnivalók. A bejegyzés talán egy sorozat első része lesz - így érdemes idővel visszalátogatni!

Trackback: Ízelítő generálkivielezési referencáinkból 2010.03.26. 07:08:23

Blogunkban is igyekszünk bemutatni eddigi elkészült referenciáinkat a generálkivitelezési, lakás- és épület-felújítási munkák terén.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása